O nás

Vítej v našem eshopu Bzukot.cz!

Jsme rodinný eshop s medem a medovými produkty. Máme vlastní včelstvo, která čítá přes 60 úlů a dále rosteme! Z našeho medu vyrábíme různé pochutiny a poznáš je tak, že jsou zde na eshopu označeny výrobcem Bzukot. Ale kromě vlastní produkty pro Tebe také vybíráme zajímavé kousky z České republiky i ze zahraničí, aby tu milovník medu našel vše na jednom místě :-)

Výdejnu našeho eshopu najdeš na adrese Komárkova 10, 148 00, Praha 11. Je to jen 5 minut chůze od metra Roztyly, takže se neztratíš :-) A klidně můžeš sjet i autem a zaparkovat v okolních ulicích. Zároveň, pokud by se s balíčkem něco pokazilo, pošli nám reklamaci sem.

Jak se k nám dostanete - mapa od stanice metra Roztyly

Vchod z ulice

  

Pokud by Tě zajímal náš med, ten pochází z okolí malebného kraje okolo města Dobříš zhruba necelou hodinu vzdáleného od Prahy. Včely tu sbírají nektar a pyl především na smíšených lučinách, ale v blízkosti mívají i sladkou řepku nebo akátové háje.

Sleduj náš blog ZDE nebo náš Facebook a Instagram, které budeme postupně plnit o znalosti samozřejmě o medu, ale také o všemožné recepty. Tak zůstaň dobře naladěn/a!